Acatistul razbunarii si Jupiter in Scorpion (partea a II-a)

Dupa cum scriam AICI, Jupiter poposeste in semnul Scorpionului in perioada 10 octombrie 2017 - 08 Noiembrie 2018. Totul bine si frumos, doar ca, incepand de maine, Jupiter isi va incepe retrogradarea de la gradul 23:13 pana la gradul 13:20. Adica va derula fazele importante de pe caseta si va fi mai atent la scenele respective.

Tot ce vi s-a intamplat in perioada 12 decembrie 2017(cand a vizitat gradul 13:20) pana pe 09 martie 2018 (gradul 23:13) va fi readus in discutie. Ma refer la evenimente marcante. Prima trecere a fost doar o bataie la usa. De maine pana in data de 10 iulie, cand va deveni stationar, vei incepe sa deschizi usa.

Vor fi impactati mai ales cei care au planete sau unghiuri intre gradele respective, in Scorpion si Taur. In special Soarele, Luna, Venus, Marte, Saturn, ascendent, descendent. Daca te stii "vinovat", fa-ti o mica recapitulare: ce ai demarat, cu cine te-ai intalnit, de cine ai vrut sa te desparti, ce probleme de sanatate ai intampinat. Abia acum apar solutiile/rezolvarile si punctele culminante.

Jupiter are obiceiul sa faca si mult bine, dar sa le si amplifice pe cele neplacute. Adica, iti da de nu poti duce. 

In orice caz, cu totii vom resimti aceasta retrogradare. Jupiter va scoate la iveala si mai multe lucruri ascunse, scandaluri sau manipulari ale celor din jur. 

In articolul initial am detaliat mult mai bine despre calitatile si lectiile tranzitului acestei planete. Il puteti reciti AICI.