Acatistul razbunarii si Jupiter in Scorpion

Marti, 10 octombrie, ora 16:21, Jupiter paseste in Scorpion. Si va parcurge cele treizeci de grade ale semnului pana in data de 08 Noiembrie 2018. Jupiter este a cincea planeta de la Soare si este considerata “gigantul” sistemului nostru solar. Gandeste-te ca este de 318 ori mai mare ca planeta care inca ne mai gazduieste. In plus, ii ia vreo 12 ani sa parcurga intregul cerc zodiacal, cazandu-se cate un an fiecare zodie. In mitologie, Jupiter era Zeus, the Big Boss al zeilor, cel care oferea pana nu mai puteai duce, dar si cel care facea dreptatea divina. In astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic, the Good Guy, un fel de duh dintr-o lampa fermecata. Aduce expansiune, sanse, stralucire, optimism, credinta orizonturi noi, calatorii, protectie.

Scorpionul este semnul mortii, al sexului, al enigmelor, al mostenirilor, al resurselor cele mai adanci, al razbunarii, al transformarii, al renasterii, al manipularii maselor. Nu degeaba, stapanul semnului era Pluto(Hades), zeu al infernului. Tot ce este mai periculos, mai ascuns, mai pacatos, mai macabru, tine de acest semn. Ce o mai lungim atata, iadul adevarat!  In mitologie, Hades se lupta cu indarjire sa aiba cat mai multi chiriasi in lumea sa de sub pamant. Pentru ca de fapt, natura noastra este una animalica si instinctuala. Si el stia acest lucru si nu ii era greu sa obtina ce vrea.

Iar acum, Jupiter cel darnic se hotaraste sa faca multe cadouri de pe acatistul Scorpionului. Si ce crezi, ca ultimul se roaga pentru cei care i-au facut bine? Neah, se roaga pentru a le-o intoarce celor care i-au facut rau. Si in urmatorul an, cei cu marcaj scorpionicesc vor rasari de unde nu te astepti. Ei cand se razbuna, nu o fac cu surle si trambite pentru ca nu trebuie sa afle toata planeta, ci este nevoie sa afle cine trebuie. Coada lor inteapa si elibereaza veninul cu precizie.

Cu alte cuvinte, cei cu Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, ascendentul sau alte unghiuri importante din harta in Scorpion, vor redobandi forta sa castige batalii pentru care se pregatesc de foarte mult timp. Ca se pricep de minune sa aiba rabdare pana isi vad planul dus la capat. Trebuie sa le admiram puterea de concentrare si tenacitatea!

Chiar daca nu te numeri printre ei, trebuie sa stii ca fiecare dintre noi are undeva in harta natala putin Scorpion. Si ca daca vrei o transformare radicala, o renastere sufleteasca, sa invii si tu dupa trei zile(pe bune!), urmatoarele 12 luni sunt foarte bune in acest sens. Doar ca vreau sa te avertizez, ca sa ajungi la destinatie, este nevoie sa “mori”, sa induri cele mai cumplite dureri si suferinte sufletesti, sa te tarasti in noroiul emotiilor, sa iti accepti vulnerabilitatile, sa te lupti cu toti demonii. Cu alte cuvinte, sa nu te mai feresti de adevarata conditie, de dorintele cele mai ascunse (care de cele mai multe ori sunt interzise de societate). Cand te simti viu daca nu atunci cand gusti din dulceata pacatului?