Eclipsa Luna in Balanta 23 martie 2016

Astazi, la ora 14.01, ora Romaniei, avem o Eclipsa de Luna/Luna Plina in Balanta. Este a doua Eclipsa care ne viziteaza in luna martie. O Eclipsa este o Luna Plina mai puternica. De data aceasta pe axa Berbec-Balanta (gradul 3:14). Adica Soarele si Luna sunt in opozitie perfecta. De obicei, acest gen de fenomen genereaza o influenta asupra psihicului nostru, se joaca subtil cu emotiile noastre.

Te intrebi ce inseamna asta, cum te afecteaza pe tine. Acum doua saptamani, aveam o Eclipsa/Luna Noua in Pesti. A fost momentul in care ai inceput serios actiunea de deformare personala. Si cand spun asta ma refer in primul rand la deformarea plastica. I-ai permis celuilalt sa te modeleze asa cum a vrut. Prin obedienta. Motivele tu le stii. Dar te-ai trezit si nu te simti bine. Prea multe compromisuri, prea multe masti ca sa ii faci pe plac. Adevarul este ca ai fost prea naiv, credul si visator. Si ce doare mai mult este faptul ca nu ai castigat nimic. Te simti lovit de un obiect dur si nu iti mai poti reveni. Eclipsa de Luna in Balanta vrea  exact inversul. Axa Berbec-Balanta este una in primul rand relationala. Cu Soarele in Berbec si Luna in Balanta, e cazul sa apelezi la deformarea elastica. In fizica, dupa aceasta actiune, corpul isi revine la forma initiala. Astrele recomanda sa faci si tu astfel in zilele acestea.  Celalalt poate sa zica si sa faca ce vrea. Sfatul meu este ca tu sa adopti aceeasi tactica. Si sa devii plastic doar atunci cand in urma deformarii vei obtine ceva: o promisiune indeplinita, o schimbare de comportament sau o decizie, oricat de dureroasa ar fi. Tanda pe manda!

Si sa nu iesi pe balcon sau sa te uiti pe geam. Eclipsa nu va fi vizibila din Romania, ci doar in Asia, Australia, Oceanul Pacific si vestul Americii.