Eclipsa Soare in Pesti 09 martie

Ce vise si visuri ai? Preferi vindecarea sau consideri ca meriti sa suferi? Traiesti in trecut sau viitor? Esti o fiinta plina de speranta sau traiesti dupa cum iti dicteaza frica? Iti face bine izolarea sau sentimentul de eliberare?  Oferi dragoste neconditionata sau suferinta? Mila sau indiferenta? Parca e un test din acela in urma caruia primesti un rezultat pe care sa il distribui pe facebook. Deloc. Acestea sunt intrebari vitale in existenta noastra de zi cu zi. Si daca nu le-ai cautat raspunsul, Eclipsa de Soare din aceasta noapte, de la ora 03.55, o sa te rascoleasca. Sa nu te mire daca zilele acestea devii subit mai sensibil, influentabil si lenes. Eclipsa si Luna Noua au loc in semnul Pestilor(gradul 18:56), cel mai emotional semn. Nu degeaba, toti cei nascuti in aceasta zodie sunt in stare sa verse fantani de lacrimi pentru o cauza, sa isi doneze totul (fizic si spiritual) sau sa se retraga in varful muntilor, departe de galagie si superficialitate.

Dar adevarata intrebare a acestei eclipse este “Care este pretul?” Oare exista neconditionat? Oare poti face un gest fara sa astepti nimic nimic in schimb? Oare faci acest lucru pentru ca iubesti cu adevarat sau pentru a arata cat de smerit esti? Viata iti arata ca nu esti o fiinta nelimitata, dar tu continui sa tragi de tine chiar si atunci cand ai trecut de 0 pe axa, cand te indrepti catre minus. Imi vei spune ca te imbogatesti spiritual atunci cand te sacrifici, ca bucuria celuilalt este de nepretuit. Da da da, de asta recurgi pe urma la diferite vicii care sa te deturneze de la rana. Durerea poate fi cel mult redusa la tacere, insa nu poate fi convinsa sa dispara pana cand nu faci pace cu ea. Sau pana cand nu o imbratisezi.

Alaturi de eclipsa este Nodul Sud (karma) si Chiron (vindecatorul). Cel mai bun viciu in perioada aceasta este indepartea suferintei, insa asta abia dupa ce ai simtit-o cu adevarat. In viata se intampla lucruri care nu depind de noi.