Karma este cel mai puternic instrument de manipulare

Concluzie dupa 15 ani de studiu si practica. Parerea mea si atat.

Karma este cel mai puternic instrument de manipulare! si imi mai permit sa cred ca astrologia karmica este o inventie, o gogomanie, o manevra.

De aceea, nici nu o veti intalni in proiectele mele!

Este cel mai usor lucru din lume sa ii spui unei persoane ca are o karma de neam, pe feminitate(linie materna), masculinitate(pe linie paterna), pe bani etc. Faci pe destepul, ai God complex si te-ai spalat pe maini! Pentru ca adevarul este ca nu ajuti deloc omul ala, din contra, il adancesti in durerea lui si mai mult.

Ei, si acum, cum credeti ca se va simti respectiva persoana care primeste un asemenea verdict? Pai va manca din palma oricui ii promite ca il salveaza, ca ii arde karma, ca ii ofera solutia magica. Devine o marioneta!

Daca ii dai cu karma in cap, s-a pierdut si va trai toata viata cu ideea asta. Nu e de ajuns prin ce trece.

Daca aceasta karma ar fi prezentata asa cum a fost introdusa initial, ar mai fi cum ar fi. Dar altfel, este otrava pura pentru mintile si sufletele oamenilor. si o metoda uimitoare de a nu accepta realitatea. E mai misto sa crezi in unele scenarii fantasmagorice. Uite, de-aia nu iti ies tie apele! De la karma aia, fir-ar sa fie!

Nu e karma aia de care va spun unii si altii, dragii mei! Aia e viata!

Conditia de muritor vine la pachet cu multe limite. Probleme de sanatate, suferinta, relatii esuate/toxice, iubiri neimplinite, blocaje, saracie, abandon, razboaie, crize financiare.

Oare dinozaurii ce karma au avut, saracii? V-ati gandit vreodata?