Modul in care practic eu astrologia

Zilele acestea am refuzat iar o solicitare de astrograma, care semana cu multe altele primite in ultimele luni. Cineva care isi dorea sa stie daca are o plata karmica si daca fosta relatie era destinata. Acum cateva saptamani, cineva imi spunea ca voia o relatie toxica pentru ca i se paruse ca era una predestinata. Altcineva mi-a scris pentru ca voia sa ii fac astrograma partenerului, crezand astfel ca se rezolvă lucrurile. Uitase ca, de fapt, schimbarea incepe cu noi.

Ma vad nevoita din nou sa spun ca, in modul meu de a practica astrologia, nu se regaseste ideea de “datorie/plata karmica/pedeapsa/karma de suferit“. Nu vad cum ar ajuta un om sa ii spui asa. Cred ca i-ai dauna si mai mult. De asemenea, toate relatiile noastre(de la doctorul care ajuta la nasterea noastra pana la preotul care ne inmormanteaza) sunt, din punctul de vedere al matematicii astrologice, elemente din ecuatia vietii noastre. Nicio persoana din viata noastra nu apare intamplator.

Consider ca genul acesta de concepte nu face decat sa ne tina prizonieri in postura de victima si sa ne faca să dam vina pe ceva sau cineva.

Conditia de om vine la pachet cu multe limitari, momente importante pe care nu le putem descifra asa cum ne-am dori noi.

Da, cred puternic in tiparele transgenerationale, in obiceiurile invatate in cadrul familiei, dar nu in karma, cel putin nu asa cum este ea prezentata peste tot. Iar eu vreau sa practic astrologia AICI si ACUM.

Deci daca vrei de la mine cele scrise sus de tot, sa stii ca nu sunt astrologul potrivit pentru tine.