Reinventarea luptei sau conjunctia Marte/Nodul Sud

Sunt dese zilele in care ne plangem de viata noastra, de neajunsuri, de ce ne fac altii, de ce una de ce ce alta… Si asteptam sa ne salveze de fiecare data cineva sau sa se intample ceva miraculos care sa ne scoata din disperare. Ca doar nu suntem responsabili pentru nimic din ceea ce traim. Vinovati ar fi parintii, iubitul/iubita, seful, colegii, copiii… Nu eu, nu tu, ci celalalt. Si normal ca asteptam sa ne salveze tot altcineva. 

In perioada următoare, Marte va face conjunctie la grad cu Nodul Sud in Varsator. Marte reprezinta energia, curajul, lupta, forta, pasiunea, agresivitatea, motivatia, vointa, ambitia, instinctele. 

Nodul Sud are de-a face cu o bucatica din trecutul nostru: o relatie, un eveniment, o prietenie, un job, o persoana speciala. 

Varsatorul este energia schimbarii, a surprizelor, independentei, inovatiei, noncomfomismului, optimismului, semnul umanitatii, al viitorului, impotriva regulilor si a restrictiilor, excentricitatii, tehnologiei, prieteniei. 

Cand Marte (soldatul) se lipeste de Nodul Sud (o lupta abandonata care este readusa in discutie tot timpul), pe campul Varsatorului (un spatiu diferit), va trebui sa isi schimbe abordarea astfel incat sa o castige sau sa o piarda. Dar in niciun caz sa o mai lase asa. 

Dar atentie, tu trebuie sa iti schimbi modalitatea de lupta, nu sa astepti sa o faca altul pentru tine. Nu te salveaza nimeni. Energia Varsatorului este una individualista. Nu partenerul este de vina, ci tu ca stai in relatie. Nu colegii sau superiorii, ci tu ca accepti. Nu sunt prietenii de vina ca mergi doar unde vor ei, ci tu ca nu te impui. 

Unde ai mai pomenit ca demonii tai interiori vor fi niciodata salvati de alti demoni?

Ia gandeste-te: care este situatia veche/persoana care tot reapare de care nu mai scapi? Oare chiar crezi ca nu poti schimba placa?

Indiferent de zodie, astrograma natala, zilele acestea, fiecare dintre noi are oportunitatea sa se reinventeze intr-un domeniu si sa se “salveze”. 

Va invit sa il ascultati pe Jared Leto, care are in harta natala conjunctie intre Nodul Nord (potential de evolutie) si Venus (iubire, creativitate) in Varsator. Stie el ce canta.