Luna Plina in Taur/#pentruMagicHOME

Sambata, 04 noiembrie, ora 7:23, vom avea o Luna Plina in Taur, la gradul 11:59. Atunci cand vorbim de Luna Plina, vorbim de opozitia perfecta (180 grade) intre astrul datator de viata/energia constienta, Soarele, si astrul care ofera emotii/reprezinta energia interioara, Luna.

Soarele este in Scorpion, iar Luna este in Taur. Atunci cand avem in vedere aceasta axa, avem in vedere banii, resursele, sexul. Ce am eu si ce imi dai tu sa iti dau ce am eu. Taurul vrea ceva concret, iar Scorpionul vrea sa inmulteasca “concretul”. Astrograma aspectului este una cu o multime de implicatii. Ascendentul este in Scorpion, iar Luna Plina se petrece pe axa caselor VI-XII. Aceste doua case au legatura cu probleme de sanatate, de resursele pe care le cheltuim sa ne vindecam, sa prevenim sau sa facem investigatii. 

Persoanelor de sex feminin care s-au resimtit in ultima vreme si care au marcaj important in harta natala de scorpion/taur, le recomand sa treaca pe la medicul ginecolog, cel endocrinolog sau cel gastroenterolog. Nu tratati cu indiferenta niciun simptom. Iar barbatilor le este recomandat un control la medicul urolog. Ce, credeati ca au scapat?

Orice efort depus pentru ameliorarea sanatatii in perioada asta va aduce alte resurse: timp, mai putine ganduri de “aoleu” si constientizarea nevoii de a schimba stilul de viata. 

De data aceasta, in afara de recomandarile astrale pe care le-am scris mai sus, vin si cu o alta, de alta natura. Vreau sa va arat o campanie care se pupa la mare fix cu Luna Plina de maine.

Atunci cand parintii afla ca au un copil bolnav, grijile lor se duc intr-o multime de directii si nu le mai pasa de ei insisi. Dorm pe un scaun in salon, langa patul in care doarme cel mic. Dupa ce ca sufera enorm, se “deterioreaza” zilnic. Copiii au nevoie de parinti odihniti, pregatiti sa ii sustina in lupta indelungata si plina de durere. Zambetul mamei, atingerea ei, vorbele calde ale tatalui, toate acestea merg mana in mana cu medicamentele si terapiile ce provoaca suferinta. Cei de la MagiCamp au deschis o campanie, “MagicHOME”. Mai multe detalii AICI

Eu am donat 2 euro prin SMS LA 8844. Poti dona acum sau lunar, pana cand vrei tu. Pentru unii, 2 euro inseamna un fleac. Pentru unii, 2 euro inseamna mult. Fie ca donezi aici sau pentru alte cauze, sunt sigura ca exista o lege a compensatiei. 

V-as mai scrie multe, dar Luna fiind in Scorpion, vom simti totul mult mai intens ca de obicei. Asa ca ma rezum la a va arata video-ul campaniei. Click VIDEO