Luna Noua in Varsator

Astazi, in jurul orei 16.40, am avut parte de o Luna Noua in Varsator, ale carei efecte se vor mai simti o perioada. Luna Noua este acel moment cand Soarele si Luna sunt in acelasi semn zodiacal. Cu alte cuvinte, impart acelasi teren. Si nu sunt adeversari, ci fac parte din aceeasi echipa. Si in plus, sunt si cei mai valorosi jucatori. Varsatorul este semnul cel mai optimist, noncomformist, atras de nou, de originalitate, indepedenta, nu suporta etichetele si se gandeste frecvent la umanitate. Gandurile lui trec foarte usor granitele si nu se vor lasa induplecate in niciun fel. Cand Soarele (energia constienta) si Luna (energia interioara) sunt din aceeasi echipa, rezulta un mediu propice pentru noi inceputuri. Si cand zic asta, pai ma refer la "nou 100%". 

Cand eram mici, aveam tot soiul de fapte care cereau renumitul "pune-ti o dorinta". Ramaneai fara aer cand incercai sa stingi toate lumanarile de pe tort. Cadea o stea si te lua pe nepregatite. Genele mai si pica, se regenereaza, deci nu este un fenomen extraordinar astfel incat sa iti doresti ceva. Sau cand arunci mai multe monede in fantani, crezand ca gata, ai dat peste pestisorul de aur. Mai tii minte ca iti aparea in cale cate un puf de papadie, iar tu il bagai in san? Pe bune?

Astazi, acum, iti vorbesc despre un eveniment adevarat care nu este inventat de mine sau tine. Ci de un fenomen cosmic ce isi revarsa energiile asupra intregului Univers. Ca da, suntem intr-un univers, nu hoinarim degeaba pe aici, pe Terra. 

In preajma Lunii Noi, apar schimbari in viata ta, fie ele profesionale sau personale. Pot fi placute sau pot lasa urme neplacute. Dar forta Varsatorului exact in asta consta. In a fi optimist si in a iti da seama ca viata merita traita in continuare. 

Inainte de a pune capul pe perna, pune-ti o dorinta total diferita fata de restul de pana acum. Indrazneste! Nu de alta, insa Varsatorul Jules Verne si-a permis foarte multe pentru epoca lui si uite ca a avut mare dreptate!