Venus in Varsator

Ce au in comun Ellen Degeneres, Oprah Winfrey, Quentin Tarantino si Elton John? Vei spune ca sunt artisti si persoane publice. Stii de fapt care este asemanarea cea mai importanta intre ei? Toti iubesc libertatea in deplinatatea ei. Libertatea in dragoste, libertatea in preferinte si libertatea in manifestarea fata de celalalt. Despre asta ne vorbeste Venus in Varsator, abia intrata astazi. Si o sa stea acolo pana pe 12 martie. Venus in harta natala scoate la iveala modul de a iubi, de a relationa si de a primi afectiune. Cand se plimba prin zodia Varsatorului, cea mai neconventionala, pai sa te tii. Ii plac cei mai ciudati parteneri, nu se sfieste chiar de la relatii cu persoane de acelasi sex, nu suporta constrangerile (de aici majoritatea celor cu acest aspect nu se casatoresc dupa canoanele sociale), iubeste mai degraba libertatea.  Independenta extrema. Daca ai in preajma ta o asemenea persoana, vei vedea ca este foarte prietenoasa si ca ii considera pe toti egali. De multe ori, poate ai avut senzatia ca se da la tine. Nu, oamenii astia asa sunt. Si nu dau o ceapa degerata pe barfele celor care nu inteleg notiunea de open minded. Venus face pe durata acestui tranzit doua sextile foarte importante: cu Saturn ceea ce inseamna ca vei pune bazele unei relatii deja incepute in viata ta, si cu Uranus ceea ce inseamna ca aduce un alt partener in preajma. Iti reamintesc de faptul ca experienta va fi 100% originala.

Da, ai deja o relatie veche, bazata pe regulile societatii. Atunci in perioada urmatoare fa un exercitiu si nu ii mai judeca pe cei care nu sunt ca tine. Accepta-i.

Vrei sa dezvolti noi parteneriate( nu neaparat sa incepi o relatie) interesante. Atunci iesi din casa, razi, fii prietenos, sociabil si cu siguranta Venus in Varsator iti va largi cercul de prieteni.

Sau te-ai saturat de modelul partenerilor din viata ta de pana acum. Sfatul meu este sa faci si tu o schimbare la tine, putin neobisnuita (fizica sau intelectuala) si cu incredere baga-te in seama cu cele mai interesante persoane care iti apar in cale.