Blue Monday/Eclipsa totala de Luna - 21 ianuarie

Pentru unii, Luni (21 ianuarie 2019) este “Blue Monday”(Lunea albastra), cea mai deprimanta zi a anului. Un psiholog a creat acest concept in anul 2015, in urma unei campanii de marketing pentru o companie de zbor. A descoperit el si o formula prin care arata ca a treia zi de luni a fiecarui an este cea mai dificila. 

Astrologii spun altceva despre luni, 21 ianuarie, ora 07:17: Eclipsa totala de Luna/ Luna Plina in Leu. Soarele va fi in Varsator, iar Luna va fi in Leu, ambele la gradul 0:52. Ascendentul momentului este in Capricorn, adica totul va parea asa cu o stare de spleen a la Bacovia. 

Dar Luna in Leu este cea care da tonul. Ori acest aspect este cel mai narcisist posibil, cel mult unul de drama queen, si nu de tristete. 

Tot maine, Venus(iubi-Iubi) va face conjunctie cu Jupiter(oportunitatile), deci un moment bun sa va faceti voua insiva declaratii de dragoste. 

E adevarat ca Marte(actiunea) se va ciocni de Saturn (limitarile), deci vom avea si chef sa spargem ceva/pe cineva, dar furia trebuie eliberata si ea. 

Formula astrologilor spune ca daca nu te imbraci in albastru, cu siguranta nu va fi cea mai deprimanta zi a anului.