Luna Noua in Sagetator 18 decembrie - ascunzisul mintii

Luni, 18 decembrie, la ora 08.30 vom avea Luna Noua in Sagetator. Faza de Luna Noua apare atunci cand cei doi astri, Soarele si Luna, impart acelasi grad al unei zodii. De data aceasta, la gradul 26:31 din Sagetator.

Energia Sagetatorului este cea care se ocupa cu idealurile, calatoriile peste mari si tari, aventurile, cu sporturile, cu educatia superioara, cu religia, spiritualitatea, credinta, filosofia, justitia, expansiunea, optimismul, convingerile personale. Mai simplu spus cu deschiderea orizonturilor personale. 

Doar ca astrograma momentului de luni de dimineata (Soare, Luna, Venus, Mercur retrograd, Saturn, toate se afla in Sagetator, in casa 12) strange toata aceasta energie in sectorul abandonului, renuntarii, fricilor, secretelor, izolarii, incercarilor, sacrificiilor, confuziilor, inchisorii. Imagineaza-ti pentru o clipa ca esti un turist strain si te plimbi prin cele mai ascunse cotloane ale mintii tale. Si fii atent la ce gasesti. Ca fac pariu ca nu este pustiu.

Cati oameni inmormantati “simbolic” se regasesc? Cate mlastini? Cate sentimente bine intentionate, dar amputate odata cu trecerea vremii? Cate lacrimi statute? Cate cufere cu masti? Cate cosmaruri ademenitoare? Cati demoni nemuritori? Cate planuri ciopartite? Cat de deasa este ceata? Cate iubiri spanzurate? Cate dorinte avortate?

Ce faci? Iti opresti sau continui calatoria? Daca reusesti sa ocolesti nisipurile miscatoare si zonele cu poduri distruse, vei supravietui. Toate cele mai sus enumerate fac parte din tine si atarna serios in existenta cotidiana. Accepta-le! Fii optimist, credincios, dar mai intai constientizeaza-ti intunericul.