Luni, 26 septembrie - cea mai fericita zi a anului 2016

26 septembrie 2016. Dimineata, undeva dupa ora 09.30, avem party astral. Jupiter face conjunctie cu Soarele. Acest moment se intampla o data pe an. Soarele este astrul care ne da zodia (ex. esti Taur pentru ca Soarele era in semnul Taurului cand te-ai nascut). Adica astrul care arata personalitatea, vointa, vitalitatea si rolul tau in viata. Jupiter este a 5-a planeta de la Soare si este de 318 ori mai mare ca Pamantul. Adica imensa. Ce imensa? E ca Uriasul din “Jack si vrejul de fasole”.  Jupiter este considerat Marele Benefic, arata norocul, abundenta, expansiunea, veselia, increderea, cheful de distractie.  Si ca sa va faceti o idee despre ce se intampla cand Jupiter ajunge la acelasi grad cu Soarele, va voi detalia doua aspecte.

1)      Cei care se nasc cu acest aspect sunt oameni norocosi, cu multe oportunitati care le bat la usa in timpul vietii, sunt optimisti din cale afara, generosi si pozitivi, cu simt justitiar, dornici de studiu si multe calatorii. Sunt aceia carora orice le-ai face cad tot timpul in picioare.

2)      Cand peste Soarele tau trece Jupiter in Tranzit (Ex. esti berbec la gradul 10 si intr-o anumita zi, Jupiter este in Berbec la gradul 10), ai o perioada plina de sansa, bucurie de viata, marcata de o stare de bine, de crestere personala, de intalniri benefice. Cei din jur sunt generosi cu tine, urmand ca si tu sa oferi la randul tau celorlalti. Sau si mai simplificat, ori castigi un Oscar, ori te sageteaza bine de tot Cupidon.

Si maine cele doua energii se contopesc facandu-ne sa ne simtim bine. Va fi o zi in care ne putem bucura de micile placeri ale vietii. O plimbare in parc, o rochie noua, o pereche de pantofi dorita, o cina la un restaurant deosebit. Sau pur si simplu un buchet de flori, o inghetata, un film pe sufletul tau, o carte care sa te invete sa traiesti cu adevarat.

Atentie, nu este ziua aia cand devii peste noapte Sultanul Bruneiului. Ci ziua in care am face bine sa ne oprim cateva minute si sa radem asa degeaba. Sa privim cerul, sa ascultam o melodie, sa vizitam un muzeu. Sau daca tu consideri ca nu poti sa faci nimic din cele mai sus scrise, fa in asa fel incat sa stai asa ca blegul 5 minute si sa iti amintesti momentele cele mai frumoase din viata ta. Conjunctia este in semnul Balantei (cele mai mari influente vor veni din zona relationala, fashion si arta), in casa 11 a hartii momentului (casa dorintelor si planurilor).

Spor la bucurat si la pus dorinte!